Sezon na korki z papryką
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Sezon na korki z papryką](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974354843.jpeg&w=3840&q=75)
Smaczna przekąska idealna na imprezę.
0
0 / 0
Smaczna przekąska idealna na imprezę.
4
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
3 porcje
Składniki
50 g rodzynki
50 g kapary
1 szt. ser camembert pełnotłusty
0.50 szt. papryka czerwona
Przygotowanie
1
Ser i paprykę pokroić na małe trójkąciki. Rodzynki namoczyć---po 20 minutach odlać wodę i osuszyć. Nabijać na wykałaczkę w kolejności: rodzynka, kaparek, papryczka , ser. Smacznego.