Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sernik z rosą i agrestem to smaczny deser, który łączy w sobie tradycyjny smak sernika z orzeźwiającą kwaśnością agrestu. To ciasto, które świetnie sprawdzi się na letnie przyjęcia, grillowanie czy pikniki. Dzięki swojemu świeżemu smakowi i oryginalnemu wyglądowi, na pewno zrobi wrażenie na gościach. Sernik z rosą i agrestem z pewnością przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom puszystych wypieków, którzy chcą spróbować czegoś nowego i wyjątkowego.
320 | Gramów | ||
![]() |
|||
150 | Gramów |
masło
|
|
8 | Sztuk |
jajko
|
|
1 | Opakowanie |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
330 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Kilogram |
twaróg mielony
|
|
625 | Mililitrów |
mleko
|
|
110 | Mililitrów |
olej
|
|
2 | Opakowania |
budyń śmietankowy
|
|
300 | Gramów |
agrest
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |