Sernik z brzoskwiniami
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Sernik z brzoskwiniami](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976851872.jpeg&w=3840&q=75)
Bardzo dobry sernik z brzoskwiniami, który zasmakuje każdemu
0
0 / 0
Bardzo dobry sernik z brzoskwiniami, który zasmakuje każdemu
13
Składniki
360 min
Przygotowanie
Składniki
15 porcji
Składniki
2 łyżecz. proszek do pieczenia
1 kostka masło
0.75 szkl. cukier puder
0.50 szkl. cukier
3 szkl. mąka pszenna tortowa
0.50 szkl. bakalie
1 szt. kisiel wiśniowy
1 szt. budyń śmietankowy
2 szt. jaja kurze całe
4 szt. żółtko jaja kurzego
1 szt. aromat migdałowy
1 szt. brzoskwinia w syropie
70 dag. twaróg
Przygotowanie
Produkty na ciasto posiekać i wyrobić na jednolitą masę. Odłożyć 1/3 część i zamrozić do posypania wierzchu ciasta. Resztę ciasta schłodzić w lodówce, wyłożyć na blaszkę.
Zmiksowaną masę serową wyłożyć na ciasto. Na masę serową ułożyć brzoskwinie, przykryć pianą z białek z dodatkiem kisieli wiśniowego i posypać zamrożonym ciastem.
Piec w temp 170-180st.C ok. 50 minut.