Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przygotowanie ciasta zajmuje trochę czasu, ale dla tego smaku naprawdę warto. Sernik, biszkopt i do tego nuta cappuccino to świetne połączenie.
200 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
2 | Łyżeczki |
ŻELATYNA
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.5 | Szklanki |
Kawa cappuccino
|
|
0.5 | Szklanki |
Syrop cukrowy
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
1 | Szklanka |
mąka ziemniaczana
|
|
6 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
20 | Sztuk |
biszkopty
|
|
2 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka |
Fix do śmietany
|
|
1 | Sztuka |
polewa czekoladowa
|
|
1 | Łyżka |
cukier puder
|
|
20 | Dekagramów |
SEREK HOMOGENIZOWANY
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |