Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Aromatyczny, puszysty, tradycyjny sernik wiedeński uda Ci się z naszym przepisem. Polecamy podawać go z sosem czekoladowym.
1 | Mililitr |
Olejek migdałowy
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
4 | Sztuki |
jajko
|
|
1 | Łyżka |
mąka ziemniaczana
|
|
1 | Łyżka |
bułka tarta
|
|
50 | Dekagramów |
twaróg
|
|
12 | Dekagramów |
masło
|
|
5 | Dekagramów |
Skórka z pomarańczy
|
|
3 | Dekagramy |
skórka z cytryny
|
|
5 | Dekagramów |
rodzynki
|
|
2 | Dekagramy |
tłuszcz
|
|
5 | Dekagramów |
migdały
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |