Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis bardzo prosty w przygotowaniu i świetnie smakuje. Wiążą się z nim miłe wspomnienia, gdyż jest u mnie w domu przygotowany zawsze na święta.
1 | Kilogram |
twaróg
|
|
0.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.33 | Kostki |
margaryna
|
|
0.5 | Litra |
mleko
|
|
1 | Szklanka |
mąka pszenna tortowa
|
|
0.33 | Szklanki |
cukier
|
|
0.5 | Szklanki |
olej
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
0.75 | Szklanki |
cukier puder
|
|
1 | Sztuka |
żółtko jaja kurzego
|
|
4 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
budyń waniliowy
|
|
1 | Sztuka |
brzoskwinia w syropie
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
0.5 | Łyżki |
Śmietana kwaśna
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |