Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Panie i Panowie, oto sernik inspirowany słynnym, amerykańskim wypiekiem. Ciasto rodem z czerwonego aksamitu, w środku wilgotne i delikatne, z zewnątrz niezwykle wytworne, uwieńczone z wierzchu bitą śmietaną. Sernik red velvet to maksymalny efekt wow, który idealnie sprawdzi się na wiele okazji - od urodzin bliskiej osoby, po walentynki z Ukochanym. Koniecznie wypróbuj!
SKŁADNIKI NA SPÓD: |
|||
15 | Gramów | ||
![]() |
|||
150 | Gramów |
masło
|
|
250 | Gramów |
ciastka digestive
|
|
SKŁADNIKI NA MASĘ SEROWĄ: |
|||
15 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Kilogram |
Twaróg sernikowy
|
|
200 | Gramów |
Kwaśna śmietana
|
|
250 | Gramów |
cukier
|
|
4 | Sztuki |
JAJA
|
|
20 | Gramów |
budyń waniliowy
|
|
1 | Sztuka |
Czerwony Barwnik spożywczy
|
|
SKŁADNIKI NA WIERZCH: |
|||
400 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
3 | Łyżki |
cukier puder
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |