Example thumb
1

Składniki

2 Szklanki
mleko
4 Sztuki
Galaretka wiśniowa
1 Sztuka
Galaretka agrestowa
2 Sztuki
bita śmietana
2 Sztuki
Serek waniliowy
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. 1 galaretkę wiśniową rozpuszczamy wg przepisu na opakowaniu i wylewamy na spód blaszki. Odstawiamy do stężenia. Drugą galaretkę wiśniową rozpuszczamy w 1 szklance wody, gdy będzie zimna mieszamy z serkami danio i wylewamy na pierwszą warstwę. Odstawiamy do stężenia. Rozpuszczamy galaretkę agrestową w 2 szklankach wody, studzimy, wylewamy na drugą warstwę i odstawiamy do stężenia. Dwie galaretki wiśniowe rozpuszczamy w 2 szklankach wody - studzimy. Śnieżki ubijamy w 2 szklankach mleka, wlewamy zimne galaretki wiśniowe i wylewamy na blaszkę. Wstawiamy do lodówki, po stężeniu ciasto jest gotowe.

Opis

na szybko

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!