Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sernik jest puszysty i bardzo delikatny. A dodatek pomarańczowego akcentu sprawia, że ciasto staje się niezwykle aromatyczne.
5 | Mililitrów |
Aromat pomarańczowy
|
|
400 | Mililitrów |
śmietana
|
|
1 | Kilogram |
ser biały
|
|
0.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.75 | Kostki |
margaryna zwykła
|
|
2 | Szklanki |
cukier puder
|
|
0.75 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
0.75 | Szklanki |
mąka ziemniaczana
|
|
0.75 | Szklanki |
cukier puder
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
10 | Sztuk |
jajko
|
|
2 | Sztuki |
budyń śmietankowy
|
|
15 | Dekagramów |
Skórka z pomarańczy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |