Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jeśli szukasz smacznego i prostego przepisu na sernik królewski, ten z pewnością spełni Twoje oczekiwania. To idealna propozycja dla miłośników ciast i deserów, a także tych, którzy chcą zrobić wrażenie na swoich bliskich. Kruche ciasto kakaowe z aksamitną masą serową świetnie sprawdzi się do porannej herbaty, popołudniowej kawy lub jako słodka przekąska w ciągu dnia. Puszysty sernik królewski zadowoli każdego, kto ceni sobie słodkie wypieki.
KRUCHE CIASTO |
|||
300 | Gramów | ||
![]() |
|||
30 | Gramów | ||
![]() |
|||
150 | Gramów |
masło
|
|
150 | Gramów |
Cukier drobny
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
MASA SEROWA |
|||
1 | Kilogram |
Ser twarogowy
|
|
100 | Gramów |
Miękkie masło
|
|
2 | Sztuki |
budyń waniliowy
|
|
150 | Gramów |
cukier
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |