Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Puszysty, delikatny serniczek, który rozpływa się w ustach i po wyjęciu z piekarnika nie opada!!! to nie niebo, tylko obłoczki w gębie.
1 | Kilogram |
ser biały
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.5 | Kostki |
margaryna zwykła
|
|
150 | Gramów |
wiórki kokosowe
|
|
1 | Szklanka |
mąka pszenna tortowa
|
|
0.25 | Szklanki |
cukier
|
|
0.75 | Szklanki |
cukier
|
|
2 | Szklanki |
mleko
|
|
7 | Sztuk |
białko jaja kurzego
|
|
3 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
2 | Sztuki |
budyń śmietankowy
|
|
4 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
3 | Łyżki |
olej słonecznikowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |