Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjny sernik, ale troszkę w innym wydaniu. Delikatny i pyszny.
Ciasto: |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
masło
|
|
1 | Szklanka |
Mąka pszenna Lubella
|
|
1 | Sztuka |
Żółtko
|
|
2 | Łyżki |
Cukier biały
|
|
1 | Łyżka |
śmietana 18%
|
|
Masa: |
|||
50 | Gramów |
masło
|
|
750 | Gramów |
ser biały
|
|
150 | Gramów |
Cukier biały
|
|
4 | Sztuki |
Jajka całe
|
|
1 | Łyżka |
Mąka pszenna Lubella
|
|
200 | Gramów |
gotowa masa kajmakowa
|
|
3 | Łyżki |
rodzynki
|
|
3 | Łyżki |
miechunka
|
|
Kalorie dla 1 porcji
0-100 kc
|
Alergeny | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |