Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wypróbuj naszą jagodową wariację na temat czekoladowego serniczka na zimno. Lekki, bardzo owocowy, uwieńczony delikatną śmietanką kakaową i soczystymi jagodami. Brzmi i smakuje jak kwintesencja lata, którą z łatwością odtworzyć można równiez w środku zimy - dodając do masy serowej mrożonych jagód. Nietrudny w przygotowaniu i niezwykle efektowny. Palce lizać!
SKŁADNIKI NA SPÓD: |
|||
240 | Gramów | ||
![]() |
|||
20 | Gramów | ||
![]() |
|||
150 | Gramów |
masło
|
|
80 | Gramów |
cukier puder
|
|
1 | Sztuka |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka |
JAJA
|
|
SKŁADNIKI NA MASĘ SEROWĄ: |
|||
280 | Gramów |
Jagody
|
|
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
4 | Sztuki |
JAJA
|
|
200 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Kilogram |
Twaróg sernikowy
|
|
1 | Sztuka |
budyń waniliowy
|
|
SKŁADNIKI NA ŚMIETANKĘ KAKAOWĄ: |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
250 | Mililitrów |
Śmietanka 36%
|
|
2 | Łyżki |
cukier puder
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |