Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Niesztampowy pomysł na popularne ciasto! Prezentujemy wyjątkowy przepis na sernik dyniowy na spodzie z brownie. Przepis jest prosty i niezwykle efektowny - masa sernikowa wykonana jest z dyniowego puree, a główny składnik spodu to kakao.
KAKAOWY SPÓD BROWNIE |
|||
60 | Gramów | ||
![]() |
|||
150 | Gramów |
masło
|
|
250 | Gramów |
cukier
|
|
100 | Szklanek | ||
![]() |
|||
0.5 | Łyżeczki |
soda oczyszczona
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
2 | Sztuki |
jaja L
|
|
MASA SERNIKOWA |
|||
700 | Gramów |
ser biały
|
|
125 | Gramów |
cukier
|
|
300 | Gramów |
dyniowe puree
|
|
4 | Sztuki |
jaja L
|
|
65 | Gramów |
Skrobia ziemniaczana
|
|
0.5 | Łyżeczki |
cynamon
|
|
POLEWA KAKAOWA |
|||
50 | Gramów | ||
![]() |
|||
75 | Gramów |
cukier
|
|
125 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
6 | Sztuk |
śliwki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |