0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
sól
2 Sztuki
Camembert
5 Sztuk
Brzoskwinia
1 Sztuka
jajko
1 Sztuka
Rukola
1 Sztuka
Limonka
1 Łyżka
mąka
4 Łyżki
oliwa z oliwek
8 Dekagramów
Polędwica wędzona
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Na talerzach układamy rukolę,
  2. brzoskwinie i polędwicę kroimy w paseczki,
  3. układamy na rukoli,
  4. polewamy oliwą z oliwek i sokiem z limonki, solimy, pieprzymy,
  5. serki kroimy w poprzek na pół,
  6. obtaczamy w jajku i mącę,
  7. obsmażamy na patelni,
  8. układamy na sałatce

Opis

świetna i szybka potrawa na przyjęcie niedzielnych gości

Podobne przepisy

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Trudny Do 40 min
Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Wędzona pierś kurczaka

Łatwy Do 3 godz
Wędzona pierś kurczaka

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!