Ser camembert na rukoli
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Ser camembert na rukoli](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F10181-1702058186479.jpeg&w=3840&q=75)
świetna i szybka potrawa na przyjęcie niedzielnych gości
0
0 / 0
świetna i szybka potrawa na przyjęcie niedzielnych gości
10
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. pieprz
1 szczyp. sól
2 szt. camembert
5 szt. brzoskwinia
1 szt. jajko
1 szt. rukola
1 szt. limonka
1 łyżka lubella mąka puszysta uniwersalna
4 łyżka oliwa z oliwek
8 dag. polędwica wędzona
Przygotowanie
1
Na talerzach układamy rukolę,
2
brzoskwinie i polędwicę kroimy w paseczki,
3
układamy na rukoli,
4
polewamy oliwą z oliwek i sokiem z limonki, solimy, pieprzymy,
5
serki kroimy w poprzek na pół,
6
obtaczamy w jajku i mącę,
7
obsmażamy na patelni,
8
układamy na sałatce