Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis z książki Przepisy Siostry Anastazji Ja prezentuje przepis w wersji dla leniuszków.
1 | Kilogram |
Twaróg tłusty
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
3 | Sztuki |
herbatniki
|
|
1 | Sztuka |
dżem brzoskwiniowy niskosłodzony
|
|
6 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
budyń waniliowy
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
3 | Łyżki |
Kandyzowana skórka pomarańczowa
|
|
15 | Dekagramów |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |