Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Nowy sposób na kotleta schabowego. Tym razem panierowany w migdałach - niezwykle smaczny i chrupiący. Polecamy podawać z ryżem i sałatą ze śmietaną.
150 | Gramów |
płatki migdałowe
|
|
4 | Sztuki |
schab bez kości
|
|
2 | Sztuki |
Jajka przepiórcze
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |