0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Sztuka
Panierka do kurczaka
0.5 Sztuki
schab bez kości
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Schab dzielimy na kotlety, lekko ubijamy. Każdy solimy i pieprzymy. Każdy kawałek panierujemy w panierce. Smażymy na złoto.

Opis

połączenie schabu i kurczaka

Podobne przepisy

Kotlet schabowy w panierce z płatków kukurydzianych

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kotlet schabowy w panierce z płatków kukurydzianych

Marynowane roladki schabowe z fetą

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Marynowane roladki schabowe z fetą

Roladki z serem i papryka

Przepis
Łatwy Do 40 min
Roladki z serem i papryka

Roladki schabowe nadziewane pikantną kaszą jaglaną

Przepis
Łatwy Do 40 min
Roladki schabowe nadziewane pikantną kaszą jaglaną

Schab w rozmarynie z jałowcem

Przepis
Średni Do 1 godz
Schab w rozmarynie z jałowcem

Bigos mojej babci.

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Bigos mojej babci.

Bigos z kapusty 2

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos z kapusty 2

Dietetyczny bigos z młodej kapusty

Przepis
Łatwy Do 40 min
Dietetyczny bigos z młodej kapusty

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!