Schabokur
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Schabokur](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974512291.jpeg&w=3840&q=75)
Połączenie schabu i kurczaka, czyli kotlet schabowy w chrupiącej panierce do kurczaka. Podawać z ziemniakami i sałatką.
0
0 / 0
Połączenie schabu i kurczaka, czyli kotlet schabowy w chrupiącej panierce do kurczaka. Podawać z ziemniakami i sałatką.
3
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. sól, pieprz
1 szt. panierka do kurczaka
0.50 kg schab bez kości
Przygotowanie
1
Schab dzielimy na kotlety, lekko ubijamy. Każdy solimy i pieprzymy. Każdy kawałek panierujemy w panierce. Smażymy na złoto.