0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Sztuka
Panierka do kurczaka
0.5 Sztuki
schab bez kości
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Schab dzielimy na kotlety, lekko ubijamy. Każdy solimy i pieprzymy. Każdy kawałek panierujemy w panierce. Smażymy na złoto.

Opis

połączenie schabu i kurczaka

Podobne przepisy

Burgery drobiowe fit z botwinką

Przepis
Łatwy Do 40 min
Burgery drobiowe fit z botwinką

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Roladki z chorizo i papryką

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Roladki z chorizo i papryką

Bezglutenowe naleśniki z tuńczykiem, ogórkiem i ketchupem n...

Przepis
Średni Do 1 godz
Bezglutenowe naleśniki z tuńczykiem, ogórkiem i ketchupem na gorąco

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Cannelloni z mięsem mielonym

Przepis
Średni Do 1 godz
Cannelloni z mięsem mielonym

Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej maryna...

Przepis
Średni Do 2 godz
Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej marynacie

Chrupiące kotlety z kurczaka w ketchupowej marynacie

Przepis
Łatwy Do 40 min
Chrupiące kotlety z kurczaka w ketchupowej marynacie

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!