Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Poznaj smakowity przepis na obiad: soczysty, miękki schab duszony wraz z pieczarkami, cebulą i czosnkiem, podawany w towarzystwie ketchupu, klusek śląskich i buraczków. Wystarczy podsmażyć go na oliwie z oliwek i następnie dusić przez 1,5 godziny.
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
600 | Gramów |
Schab
|
|
400 | Gramów |
pieczarki
|
|
250 | Mililitrów |
woda
|
|
4 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
4 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
2 | Łyżeczki |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |