Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Faszerowany schab kapustą i pieczarkami to znakomity pomysł na uroczysty obiad. Podawać z frytkami lub ziemniakami w mundurkach oraz surówką.
6 | Sztuk |
schab bez kości
|
|
2 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
jajko
|
|
1 | Łyżka |
majeranek
|
|
6 | Łyżek |
bułka tarta
|
|
50 | Dekagramów |
kapusta kiszona
|
|
30 | Dekagramów |
pieczarki
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka czerwona słodka
|
|
2 | Łyżeczki |
curry
|
|
1 | Łyżeczka |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |