Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Schab w sosie z dodatkiem wiśni i musztardy to ciekawe i niecodzienne połączenie.
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
1.2 | Kilograma |
schab bez kości
|
|
2 | Łyżeczki |
majeranek
|
|
1 | Łyżeczka |
mąka ziemniaczana
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
4 | Łyżki |
musztarda
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |