Schab w sosie grzybowym

maspexdigital
Schab w sosie grzybowym

Średnia 0 / 0

Oceń!

3

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


1 porcja

Składniki

3 plaster schab wieprzowy

1 opak. sos grzybowy łowicz

1 opak. lubella kasza gryczana

Przygotowanie


Pokroić w paski 3 plastry schabu wieprzowego.

Obsmażyć na patelni.

Zalać sosem i dusić pod przykryciem.

Podawać z kaszą gryczaną lub ziemniakami.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

1255

kcal

Białka

76

gram

Węglowodany

198

gram

Tłuszcze

13

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Przepisy według składników


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły