Example thumb
0

Składniki

1 Opakowanie
ingridient
sos uniwersalny ciemny Łowicz
300 Gramów
Schab
1 Sztuka
cebula
1 Łyżeczka
sól, pieprz
1 Łyżeczka
Papryka słodka mielona
1 Łyżka
Olej do smażenia
Wyślij przepis

Opis

Cebulę obierz i pokrój w piórka. Schab pokrój w grubsze plastry i przypraw. Mięso podsmażaj na oleju z obu stron do czasu aż zacznie przybierać ciemnobrązowy kolor. W trakcie smażenia dodaj pokrojoną cebulę. Całość zalej sosem i duś przez ok. 30 minut. Podawaj z ziemniakami, kaszą lub kluskami.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!