0

Składniki

1 Łyżeczka
sól
3 Sztuki
marchew
1 Sztuka
brokuły
2 Łyżki
musztarda
40 Dekagramów
schab bez kości
0.5 Łyżeczki
pieprz ziołowy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Schab kroimy w kostkę. Przyprawiamy solą, pieprzem. Czosnek kroimy w drobną kosteczkę i również dorzucamy do mięsa. Dodajemy 2 łyżki musztardy, dokładnie mieszamy i odstawiamy w chłodne miejsce na 2-3h. Marchewki oraz brokuła myjemy i kroimy. Schab gotujemy na parze przez ok. 15 min następnie dorzucamy marchewki, gotujemy kolejne 15 min. Na koniec dorzucamy brokuła i parzymy do miękkości tego ostatniego.

Opis

dieteczyne

Podobne przepisy

Pieczona karkówka z pieczarkami w winie

Przepis
Średni Do 1 godz
Pieczona karkówka z pieczarkami w winie

Nadziewane kiełbaski z grilla

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Nadziewane kiełbaski z grilla

Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Roladki z serem i papryka

Przepis
Łatwy Do 40 min
Roladki z serem i papryka

Schab w rozmarynie z jałowcem

Przepis
Średni Do 1 godz
Schab w rozmarynie z jałowcem

Lasagne z kurczakiem i brokułami

Przepis
Trudny Do 1 godz
Lasagne z kurczakiem i brokułami

Makaron pióra z brokułami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Makaron pióra z brokułami

Makaron z kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makaron z kurczakiem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!