Example thumb
0

Składniki

1 Łyżeczka
sól
3 Sztuki
marchew
1 Sztuka
brokuły
2 Łyżki
musztarda
40 Dekagramów
schab bez kości
0.5 Łyżeczki
pieprz ziołowy
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Schab kroimy w kostkę. Przyprawiamy solą, pieprzem. Czosnek kroimy w drobną kosteczkę i również dorzucamy do mięsa. Dodajemy 2 łyżki musztardy, dokładnie mieszamy i odstawiamy w chłodne miejsce na 2-3h. Marchewki oraz brokuła myjemy i kroimy. Schab gotujemy na parze przez ok. 15 min następnie dorzucamy marchewki, gotujemy kolejne 15 min. Na koniec dorzucamy brokuła i parzymy do miękkości tego ostatniego.

Opis

dieteczyne

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!