0

Składniki

1 Łyżeczka
sól
3 Sztuki
marchew
1 Sztuka
brokuły
2 Łyżki
musztarda
40 Dekagramów
schab bez kości
0.5 Łyżeczki
pieprz ziołowy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Schab kroimy w kostkę. Przyprawiamy solą, pieprzem. Czosnek kroimy w drobną kosteczkę i również dorzucamy do mięsa. Dodajemy 2 łyżki musztardy, dokładnie mieszamy i odstawiamy w chłodne miejsce na 2-3h. Marchewki oraz brokuła myjemy i kroimy. Schab gotujemy na parze przez ok. 15 min następnie dorzucamy marchewki, gotujemy kolejne 15 min. Na koniec dorzucamy brokuła i parzymy do miękkości tego ostatniego.

Opis

dieteczyne

Podobne przepisy

Gulasz z dzika z kluseczkami

Łatwy Ponad 3 godz
Gulasz z dzika z kluseczkami

Kociołek warzywny

Łatwy Do 40 min
Kociołek warzywny

Lasagne z kurczakiem i brokułami

Trudny Do 1 godz
Lasagne z kurczakiem i brokułami

Makaron pióra z brokułami

Łatwy Do 1 godz
Makaron pióra z brokułami

Makaron z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Makaron z kurczakiem

Makaron zapiekany z bakłażanami i tymiankiem

Łatwy Do 1 godz
Makaron zapiekany z bakłażanami i tymiankiem

Pasztet z cukinii

Łatwy Do 40 min
Pasztet z cukinii

Pieczone warzywa z risotto na bulionie warzywnym

Średni Do 2 godz
Pieczone warzywa z risotto na bulionie warzywnym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!