Schab bez panierki

m7
Schab bez panierki

0

0 / 0

Schab to nie tylko kotlety w panierce. Równie pysznie smakuje usmażony bez panierki z dodatkiem aromatycznych przypraw.

6

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


3 porcje

Składniki

1 szcz. sól

1 szcz. pieprz

1 szcz. przyprawa do sałatek

1 szcz. pieprz ziołowy

3 szt. schab bez kości

2 łyżka oliwa

Przygotowanie


1

Plastry schabu lekko rozbić tłuczkiem.

2

Następnie posypać z obu stron solą, pieprzem i przyprawą do sałatek. Z jednej strony posypać pieprzem cayenne.

3

Na rozgrzanej oliwie podsmażamy z obu stron.

4

Podawać z ziemniaczkami i borówką lub cebulką.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły