Schab
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Schab](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974317370.jpeg&w=3840&q=75)
Kotlety schabowe bez panierki, szybko, łatwo i aromatycznie. Podawać z ugotowaną marchewką i ziemniakami puree.
0
0 / 0
Kotlety schabowe bez panierki, szybko, łatwo i aromatycznie. Podawać z ugotowaną marchewką i ziemniakami puree.
5
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 łyżecz. sól
1 łyżecz. pieprz
1 łyżecz. tymianek
4 szt. kotlety schabowe
4 łyżka olej słonecznikowy
Przygotowanie
1
Kotlety rozgnieść palcami (nie rozbijać).
2
Każdy plaster mięsa przyprawić solą, pieprzem oraz tymiankiem.
3
Na patelni rozgrzać olej.
4
Kotlety smażyć z każdej strony po 2 minuty.