0

Składniki

1 Łyżeczka
sól
1 Łyżeczka
pieprz
1 Łyżeczka
tymianek
4 Sztuki
Kotlety schabowe
4 Łyżki
olej słonecznikowy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kotlety rozgnieść palcami (nie rozbijać).
  2. Każdy plaster mięsa przyprawić solą, pieprzem oraz tymiankiem.
  3. Na patelni rozgrzać olej.
  4. Kotlety smażyć z każdej strony po 2 minuty.

Opis

Kotlety schabowe bez panierki, szybko, łatwo i aromatycznie. Podawać z ugotowaną marchewką i ziemniakami puree.

Podobne przepisy

Zapiekanka makaronowa z makaronem świdry

Łatwy Do 1 godz
Zapiekanka makaronowa z makaronem świdry

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Cordon bleu

Średni Do 40 min
Cordon bleu

Fale w groszku

Łatwy Do 40 min
Fale w groszku

Lasagne z kurczakiem i brokułami

Trudny Do 1 godz
Lasagne z kurczakiem i brokułami

Makaron z mięsem

Średni Do 1 godz
Makaron z mięsem

Spaghetti napoletana

Łatwy Do 1 godz
Spaghetti napoletana

Zapiekanka z makaronu penne z warzywami i kurczakiem

Średni Do 1 godz
Zapiekanka z makaronu penne z warzywami i kurczakiem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!