Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjna potrawa kuchni indyjskiej - Samosa. Pyszne trójkątne pierożki smażone na głębokim oleju to świetny pomysł na oryginalne, bezmięsne danie główne. Poznawaj kuchnie świata razem z nami - kierunek Indie!
500 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
Suszone liście kozieradki
|
|
1 | Łyżeczka |
Przyprawa indyjska
|
|
1 | Sztuka |
Ciasto
|
|
1 | Sztuka |
Nadzienie
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
5 | Sztuk |
ziemniaki
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
nać pietruszki
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
0.5 | Łyżeczki |
kolendra
|
|
0.5 | Łyżeczki |
chili
|
|
0.5 | Sztuki |
drożdże
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |