Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Maj i czerwiec to sezon na szparagi. Te warzywa mają mnóstwo cennych składników odżywczych, dlatego warto je dodać do swojego jadłospisu. Dobrym pomysłem na danie ze szparagami będzie lekka sałatka z dodatkiem jajek, ogórków i szczawiu!
100 | Gramów |
szparagi białe
|
|
1 | Pęczek |
świeży szczaw
|
|
1 | Pęczek |
rzodkiewka
|
|
10 | Sztuk | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
Jajka
|
|
4 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Łyżka |
musztarda
|
|
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |