1

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
sól biała
1 Sztuka
szczypiorek
1 Sztuka
kukurydza konserwowa
1 Sztuka
groszek zielony konserwowy
1 Sztuka
Fasola czerwona
2 Łyżki
majonez
30 Dekagramów
Kiełbasa krakowska sucha
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Fasolę,groszek,kukurydzę odsączyć z zalewy.
  2. szczypiorek drobno posiekać,kiełbasę pokroić w cienkie paseczki.
  3. całość połączyć z majonezem i przyprawić do smaku.
  4. odstawić do lodówki na godzinę.

Opis

Przepis dostałam od znajomej,jest to chyba najszybsza sałatka do zrobienia jaką znam.Spróbujcie sami.

Podobne przepisy

Jajka faszerowane pieczarkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Jajka faszerowane pieczarkami

Kruche tarteletki z nadzieniem jajeczno-krabowym i chrzanem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kruche tarteletki z nadzieniem jajeczno-krabowym i chrzanem

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Kanapka z półgęskiem z ogórkami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kanapka z półgęskiem z ogórkami

Kanapkowa stonoga

Przepis
Średni Do 40 min
Kanapkowa stonoga

Łosoś w galarecie z warzywami

Przepis
Średni Do 2 godz
Łosoś w galarecie z warzywami

Paluszki miotełki

Przepis
Łatwy Do 15 min
Paluszki miotełki

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!