1

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
sól biała
1 Sztuka
szczypiorek
1 Sztuka
kukurydza konserwowa
1 Sztuka
groszek zielony konserwowy
1 Sztuka
Fasola czerwona
2 Łyżki
majonez
30 Dekagramów
Kiełbasa krakowska sucha
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Fasolę,groszek,kukurydzę odsączyć z zalewy.
  2. szczypiorek drobno posiekać,kiełbasę pokroić w cienkie paseczki.
  3. całość połączyć z majonezem i przyprawić do smaku.
  4. odstawić do lodówki na godzinę.

Opis

Przepis dostałam od znajomej,jest to chyba najszybsza sałatka do zrobienia jaką znam.Spróbujcie sami.

Podobne przepisy

Jajka faszerowane pieczarkami

Łatwy Do 1 godz.

Paluszki miotełki

Łatwy Do 20 min.

Babeczki po męsku

Łatwy Do 40 min.

Ciasto z sercem

Łatwy Do 3 godz.

Domowe krakersy kminkowe

Łatwy Do 40 min.

Mini burgery

Łatwy Do 3 godz.

Muffiny kakaowe

Łatwy Do 1 godz.

Paszteciki z pieczarkami

Łatwy Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!