Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sałatka ze świeżych liści szpinaku i pomidorów z balsamiczno miodowym sosem, orzechami i obsmażaną gruszką.
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
300 | Gramów |
szpinak
|
|
150 | Gramów | ||
0.5 | Szklanki |
orzechy
|
|
0.33 | Szklanki |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Sztuki |
Gruszki
|
|
8 | Sztuk |
Jaja przepiórcze
|
|
3 | Łyżki |
ocet balsamiczny
|
|
1.5 | Łyżki |
miód
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |