0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Sztuka
Fasola czerwona
1 Sztuka
kapusta pekińska
4 Sztuki
cebula
1 Sztuka
kukurydza konserwowa
1 Sztuka
ogórek konserwowy
2 Sztuki
Zupka chińska
60 Dekagramów
Filety z piersi kaczki
0 Dekagramów
majonez
0 Dekagramów
musztarda
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Zupki w jednym naczyniu zrobić, poczekać, aż woda wsiąknie.
  2. Filety pokroić w kostkę, podsmażyć, dodać przyprawę GYROS.
  3. Kapustę poszatkować.
  4. Cebule pokroić w kostkę i zasolić.
  5. ogórki pokroić w kostkę.
  6. Dodać majonez, musztardę oraz pieprz.
  7. WSZYSTKO WYMIESZAĆ.

Opis

;] Zdjęcia mogą być niewyraźne, gdyż w sałacie jest majonez :P:P

Podobne przepisy

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Groch z kapusta i grzybami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Groch z kapusta i grzybami

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Surówka z parzonej białej kapusty

Przepis
Średni Do 40 min
Surówka z parzonej białej kapusty

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!