0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Sztuka
Fasola czerwona
1 Sztuka
kapusta pekińska
4 Sztuki
cebula
1 Sztuka
kukurydza konserwowa
1 Sztuka
ogórek konserwowy
2 Sztuki
Zupka chińska
60 Dekagramów
Filety z piersi kaczki
0 Dekagramów
majonez
0 Dekagramów
musztarda
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Zupki w jednym naczyniu zrobić, poczekać, aż woda wsiąknie.
  2. Filety pokroić w kostkę, podsmażyć, dodać przyprawę GYROS.
  3. Kapustę poszatkować.
  4. Cebule pokroić w kostkę i zasolić.
  5. ogórki pokroić w kostkę.
  6. Dodać majonez, musztardę oraz pieprz.
  7. WSZYSTKO WYMIESZAĆ.

Opis

;] Zdjęcia mogą być niewyraźne, gdyż w sałacie jest majonez :P:P

Podobne przepisy

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Łatwy Do 40 min
Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Paluszki z dipem

Łatwy Do 40 min
Paluszki z dipem

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!