Example thumb
3

Składniki

2 Sztuki
Zupka chińska o smaku grzybowym
1 Puszka
kukurydza konserwowa
1 Sztuka
cebula czerwona
10 Sztuk
pieczarki
4 Łyżki
majonez
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Makaron z zupek pokruszyć, dodać zawartość torebek i zalać niewielką ilością gorącej wody. Przykryć by makaron napęczniał i wchłonął całą wodę.
  2. Pieczarki obrać, pokroić w kostkę. W garnku zagotować wodę z odrobiną soli i soku z cytryny. Wrzucić na wrzątek pieczarki i gotować chwilę. Odcedzić.
  3. Do zimnego już makaronu dodać pieczarki, kukurydzę oraz pokrojoną w kostkę cebulę. Wymieszać z majonezem.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!