Example thumb
0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
4 Sztuki
Zupka chińska
1 Sztuka
groszek zielony konserwowy
1 Sztuka
kukurydza konserwowa
1 Sztuka
papryka czerwona
5 Łyżek
majonez
30 Dekagramów
szynka
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Makaron z zupek chińskich kruszymy do salaterki.
  2. Kukurydzę oraz groszek osączamy z zalewy.
  3. Paprykę myjemy, usuwamy gniazda nasienne, miąższ kroimy w kostkę.
  4. Szynkę kroimy w niewielkie paski.
  5. Wszystkie składniki łączymy ze sobą, dodajemy majonez, sól oraz pieprz do smaku, dokładnie mieszamy. Sałatkę odstawiamy na kilka godzin do lodówki by się przegryzła, a makaron zmiękł.

Opis

Szybko, prosto i smacznie.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!