0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
0.5 Sztuki
groszek zielony konserwowy
2 Sztuki
ogórek kiszony
3 Sztuki
jaja kurze całe
1 Sztuka
cebula
3 Łyżki
kukurydza konserwowa
3 Łyżki
majonez
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Groszek i kukurydzę osączamy z zalewy. Ogórki, jajka i cebulę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy majonez oraz doprawiamy solą i pieprzem do smaku.

Opis

Zielone, smaczne i zdrowe, a w dodatku szybkie, polecam.

Podobne przepisy

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sos chrzanowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!