0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
0.5 Sztuki
groszek zielony konserwowy
2 Sztuki
ogórek kiszony
3 Sztuki
jaja kurze całe
1 Sztuka
cebula
3 Łyżki
kukurydza konserwowa
3 Łyżki
majonez
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Groszek i kukurydzę osączamy z zalewy. Ogórki, jajka i cebulę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy majonez oraz doprawiamy solą i pieprzem do smaku.

Opis

Zielone, smaczne i zdrowe, a w dodatku szybkie, polecam.

Podobne przepisy

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sos chrzanowy

Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Pożywna sałatka obiadowa - kokardki z kukurydzą, pomidorami...

Łatwy Do 40 min
Pożywna sałatka obiadowa - kokardki z kukurydzą, pomidorami...

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!