Sałatka z zielonego groszu w sosie tatarskim
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Sałatka z zielonego groszu w sosie tatarskim](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976184047.jpeg&w=3840&q=75)
Wspaniały przepis ,który otrzymałam od mojej koleżanki jest na prawdę wspaniały i można w każdej chwili szybciutko zrobić nawet kiedy goście są w drzwiach.
0
0 / 0
Wspaniały przepis ,który otrzymałam od mojej koleżanki jest na prawdę wspaniały i można w każdej chwili szybciutko zrobić nawet kiedy goście są w drzwiach.
7
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szkl. sos tatarski
1 szkl. groszek zielony konserwowy
1 szkl. pieczarki marynowane
4 szt. jaja kurze całe
4 szt. ogórek konserwowy
2 łyżka por
2 łyżka nać pietruszki
Przygotowanie
DO zrobienie sałatki musisz mieć przygotowane 1 słoik sosu tatarskiego.4 szt. jaj ugotowanych na twardo i pokrojonych w kosteczkę .
Pieczarki marynowane pokroić w kosteczkę (1 słoik)
1 puszka zielonego groszku konserwowego .
Kawałek pora pokrojonego w kosteczkę około 2 łyżki.
4 ogórki konserwowe [pokrojone w kosteczkę .
2 łyżki zielonej pietruszki drobno pokrojonej.
Sól i pieprz do smaku.
Wszystkie te składniki należy wymieszać razem i podać z wędliną jest smaczna i goście się nią zajadają