Sałatka z włoskiej kapusty
m7
Dla smakoszy.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
b/d
Białka
b/d
Węglowodany
b/d
Tłuszcze
b/d
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
Dla smakoszy.
6
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
5 szczyp. sól
2 szczyp. pieprz
1 szt. pomidor
1 szt. kapusta włoska
3 łyżka majonez
5 łyżka śmietana 18%
Przygotowanie
1
Kapustę włoską pokroić w drobne paski, posolić i odstawić na jakieś 40-45 minut. Po podanym czasie odcisnąć powstałą wodę. Pomidora sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w kostkę i dodać do kapusty. Wymieszać z majonezem i śmietaną. Dodać pieprzu.