0

Składniki

2 Szczypty
pieprz czarny
1 Sztuka
Makrela wędzona
4 Sztuki
jaja kurze całe
4 Sztuki
ogórek kiszony
1 Sztuka
cebula
2 Łyżki
majonez
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Makrelę "rozkładamy" na pół, wyciągamy mięso kawałkami usuwając ości i rozdrabniając na mniejsze części.
  2. Jaja gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w kostkę.
  3. Ogórki obieramy ze skórki, kroimy w kostkę i wyciskamy nadmiar wody.
  4. Cebulę obieramy, myjemy i kroimy w kostkę. Wszystkie składniki łączymy, mieszamy, dodajemy majonezu i doprawiamy pieprzem.

Opis

Makrelka zdrowsza od serdelka :)

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!