Sałatka z tuńczykiem i czerwoną fasolą

m7
Sałatka z tuńczykiem i czerwoną fasolą

0

0 / 0

robi się ją błyskawicznie

6

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


10 porcji

Składniki

1 szt. tuńczyk w oleju

1 szt. kukurydza konserwowa

1 szt. groszek zielony konserwowy

1 szt. fasola czerwona konserwowa

5 szt. ogórek konserwowy

3 łyżka majonez

Przygotowanie


1

Wszystkie składniki mieszamy z sobą. Ogórki kroimy w kosteczkę i dodajemy majonez i mieszamy. Sałatka gotowa :)

Wartości odżywcze na porcję


Energia

82

kcal

Białka

5

gram

Węglowodany

1

gram

Tłuszcze

7

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły