0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Szklanka
ryż
2 Sztuki
Ogórki korniszone
1 Sztuka
Tuńczyk w oleju
1 Sztuka
Fasola czerwona
1 Sztuka
kukurydza
2 Łyżki
majonez
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Gotujemy ryż i go studzimy.
  2. w misce mieszamy: pokrojone ogórki.Kukurydzę ,fasolę i tuńczyka.
  3. dodajemy ryż i doprawiamy solą,pieprzem -ja ostatnio dodałam jeszcze suszonej mięty i była rewelacyjna ta sałatka.

Opis

To alternatywa gdy niespodziewanie wpadną do nas goście - zanim sie zdążą wygodnie usadowić my jako perfekcyjne:):) panie domu mamy juz dla nich poczęstunek.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!