Sałatka z tuńczyka i czerwonej fasoli
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Sałatka z tuńczyka i czerwonej fasoli](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973737808.jpeg&w=3840&q=75)
Przepis mam od znajomej, nadaje się na każdą okazję.
0
3.0 / 27
Przepis mam od znajomej, nadaje się na każdą okazję.
7
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
8 porcji
Składniki
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
1 szt. tuńczyk w sosie własnym
1 szt. fasola czerwona
1 szt. kukurydza konserwowa
1 szt. majonez
5 szt. ogórki konserwowe krakus
Przygotowanie
1
Tuńczyka drobno posiekać,
2
ogórki konserwowe pokroić w drobną kostkę.
3
Fasolę i kukurydzę osączyć.
4
Wszystkie składniki włożyć do jednej miski i wymieszać z majonezem.
5
Do smaku przyprawić pieprzem i solą.