Sałatka z tuńczyka i czerwonej fasoli
m7
Przepis mam od znajomej, nadaje się na każdą okazję.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
205
kcal
Białka
3
gram
Węglowodany
35
gram
Tłuszcze
b/d
0Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
3.0 / 27
Przepis mam od znajomej, nadaje się na każdą okazję.
7
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
8 porcji
Składniki
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
1 szt. tuńczyk w sosie własnym
1 szt. fasola czerwona
1 szt. kukurydza konserwowa
1 szt. majonez
5 szt. ogórki konserwowe krakus
Przygotowanie
Tuńczyka drobno posiekać,
ogórki konserwowe pokroić w drobną kostkę.
Fasolę i kukurydzę osączyć.
Wszystkie składniki włożyć do jednej miski i wymieszać z majonezem.
Do smaku przyprawić pieprzem i solą.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
205
kcal
Białka
3
gram
Węglowodany
35
gram
Tłuszcze
b/d
0Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.