Sałatka z tuńczyka i czerwonej fasoli
m7
Przepis mam od znajomej, nadaje się na każdą okazję.
0
3.0 / 27
Przepis mam od znajomej, nadaje się na każdą okazję.
7
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
8 porcji
Składniki
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
1 szt. tuńczyk w sosie własnym
1 szt. fasola czerwona
1 szt. kukurydza konserwowa
1 szt. majonez
5 szt. ogórki konserwowe krakus
Przygotowanie
1
Tuńczyka drobno posiekać,
2
ogórki konserwowe pokroić w drobną kostkę.
3
Fasolę i kukurydzę osączyć.
4
Wszystkie składniki włożyć do jednej miski i wymieszać z majonezem.
5
Do smaku przyprawić pieprzem i solą.