Sałatka z tuńczyka i czerwonej fasoli

m7
Sałatka z tuńczyka i czerwonej fasoli

0

3.0 / 27

Przepis mam od znajomej, nadaje się na każdą okazję.

7

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


8 porcji

Składniki

1 szcz. sól

1 szcz. pieprz

1 szt. tuńczyk w sosie własnym

1 szt. fasola czerwona

1 szt. kukurydza konserwowa

1 szt. majonez

5 szt. ogórki konserwowe krakus

Przygotowanie


1

Tuńczyka drobno posiekać,

2

ogórki konserwowe pokroić w drobną kostkę.

3

Fasolę i kukurydzę osączyć.

4

Wszystkie składniki włożyć do jednej miski i wymieszać z majonezem.

5

Do smaku przyprawić pieprzem i solą.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły