Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sałatka z tofu, awokado i pomidorkami to świetny wybór na ciepłe dni, kiedy chcemy zjeść coś lekkiego i orzeźwiającego. Doskonale sprawdzi się jako danie obiadowe lub kolacyjne, ale także jako przystawka do głównego posiłku. To idealna propozycja dla miłośników zdrowej i oryginalnej kuchni, którzy chcą eksperymentować z nowymi smakami i aromatami. Smacznego!
300 | Gramów |
Mix sałat
|
|
200 | Gramów |
Tofu
|
|
0.5 | Sztuki |
awokado
|
|
80 | Gramów | ||
50 | Gramów |
papryka
|
|
1 | Sztuka |
Doniczka bazylii
|
|
1 | Sztuka |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Łodyga |
musztarda
|
|
30 | Mililitrów |
ocet winny
|
|
30 | Mililitrów |
miód
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |