1

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
sól
2 Sztuki
por
2 Łyżki
śmietana 18%
3 Łyżki
majonez
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. pory kroimy w cienkie półplasterki,
  2. dodajemy śmietanę i majonez.
  3. Solimy i pieprzymy,
  4. mieszamy i gotowe:)

Opis

ostra surówka - bardzo lubiana przez wszystkich

Podobne przepisy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Surówka z parzonej białej kapusty

Przepis
Średni Do 40 min
Surówka z parzonej białej kapusty

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Puree z ciecierzycy

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Puree z ciecierzycy

Wędzona pierś kurczaka

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Wędzona pierś kurczaka

Sos chrzanowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!