Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szukasz pomysłu na prostą i pożywną kolację? Śpieszymy z pomocą! Sprawdź nasz sprawdzony przepis na sałatkę z pieczonymi ziemniakami, czerwoną cebulą, prażonymi migdałami, roszponką, rukolą i wędzonymi szprotkami.
0.5 | Kilograma |
ziemniaki
|
|
200 | Gramów |
szprotki wędzone
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Pęczek |
Rukola
|
|
1 | Pęczek |
Roszponka
|
|
1 | Pęczek |
Natka pietruszki
|
|
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Garść |
Prażone migdały
|
|
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |