Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Plan na lekką kolację? Proszę bardzo! Proponujemy Ci świeży szpinak w połączeniu z chrupiącą cieciorką i serem feta. Smak wzmocnią przyprawy, zioła i ostry keczup! Zapowiada się przepysznie.
400 | Gramów |
Ciecierzyca
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
1 | Łyżeczka |
Papryka słodka mielona
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Kolendra mielona
|
|
0.5 | Łyżeczki |
mielony kumin
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Dodatkowo: |
|||
1 | Łyżka |
oliwa
|
|
150 | Gramów |
Świeży szpinak
|
|
4 | Łyżki |
Pestki granatu
|
|
100 | Gramów |
ser feta
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |