0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
800 Gramów
Pieczarki marynowane
300 Gramów
groszek zielony konserwowy
4 Sztuki
ogórek kiszony
6 Łyżek
majonez
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pieczarki kroimy w dużą kostkę.
  2. Ogórki obieramy i kroimy w drobną kostkę.
  3. Groszek konserwowy odsączamy z zalewy.
  4. Składniki przekładamy do salaterki, dodajemy majonez, sól oraz pieprz do smaku, dokładnie całość mieszamy.

Opis

bardzo dobra, jeżeli ktoś lubi pieczarki marynowane

Podobne przepisy

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Sos chrzanowy

Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Wędzona pierś kurczaka

Łatwy Do 3 godz
Wędzona pierś kurczaka

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!