0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
800 Gramów
Pieczarki marynowane
300 Gramów
groszek zielony konserwowy
4 Sztuki
ogórek kiszony
6 Łyżek
majonez
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pieczarki kroimy w dużą kostkę.
  2. Ogórki obieramy i kroimy w drobną kostkę.
  3. Groszek konserwowy odsączamy z zalewy.
  4. Składniki przekładamy do salaterki, dodajemy majonez, sól oraz pieprz do smaku, dokładnie całość mieszamy.

Opis

bardzo dobra, jeżeli ktoś lubi pieczarki marynowane

Podobne przepisy

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz.

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min.

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min.

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz.

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min.

Sałatka makaronowa z twarogiem

Łatwy Do 1 godz.

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 20 min.

Sałatka z kaszą, pomidorami i rukolą

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!