0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
800 Gramów
Pieczarki marynowane
300 Gramów
groszek zielony konserwowy
4 Sztuki
ogórek kiszony
6 Łyżek
majonez
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pieczarki kroimy w dużą kostkę.
  2. Ogórki obieramy i kroimy w drobną kostkę.
  3. Groszek konserwowy odsączamy z zalewy.
  4. Składniki przekładamy do salaterki, dodajemy majonez, sól oraz pieprz do smaku, dokładnie całość mieszamy.

Opis

bardzo dobra, jeżeli ktoś lubi pieczarki marynowane

Podobne przepisy

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Surówka z parzonej białej kapusty

Przepis
Średni Do 40 min
Surówka z parzonej białej kapusty

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Puree z ciecierzycy

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Puree z ciecierzycy

Wędzona pierś kurczaka

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Wędzona pierś kurczaka

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!