0

Składniki

2 Kilogramy
papryka czerwona
3 Szklanki
woda
1 Szklanka
cukier
1 Szklanka
olej słonecznikowy
1 Szklanka
ocet
4 Sztuki
pieprz
3 Sztuki
goździki
3 Sztuki
ziele angielskie
2 Sztuki
liść laurowy
2 Łyżki
sól
0.5 Kilograma
cebula
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. cebulę i paprykę pokroić w kosteczkę następnie wszystkie składniki zagotować i wkładać gorące do słoików.
  2. Na wierzchu włożyć 3 plasterki czosnku zakręcić i odwrócić.

Opis

super na zimę

Podobne przepisy

Marynowane kozaki

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Marynowane kozaki

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Przepis
Średni Do 3 godz
Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!