Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
od kiedy ją po raz pierwszy zrobiłam teraz cały czas gości na moim stole
200 | Mililitrów |
jogurt naturalny
|
|
2 | Łyżeczki |
oregano
|
|
1 | Sztuka |
Fasola czerwona
|
|
1 | Sztuka |
pierś kurczaka
|
|
1 | Sztuka |
ogórek
|
|
4 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
4 | Łyżki |
majonez
|
|
7 | Łyżek |
ser żółty
|
|
0.5 | Sztuki |
kapusta pekińska
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |