0

Składniki

2.5 Kilograma
ogórek
1 Szczypta
sól
1 Łyżeczka
pieprz
1 Sztuka
2 Sztuki
cebula
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ogórki kroimy w plasterki. Cebulę w piórka. Dodajemy koncentrat, przyprawiamy solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy i nakładamy do słoików. Pasteryzować 25 min.

Opis

wek na zimę

Podobne przepisy

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Barszcz wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz wigilijny

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!