0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Łyżeczka
sól
1 Sztuka
kapusta biała
1 Sztuka
kapusta biała
3 Sztuki
marchew
3 Łyżki
majonez
2 Łyżki
śmietana 18%
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Kapuste drobno szatkujemy i zasalamy ok 1 łyżeczką soli. mierszamy i odstawiamy na ok pół godziny.
  2. marchewke ucieramy na grubym tarleku, cebule kroimy w drobą kostke.
  3. Odlewamy wode z kapusty (nie wyciskamy!), dodajemy marchewke i cebule oraz dużą ilosc pieprzu, dosalamy i mieszamy ze smietaną i majonezem.

Opis

moja ulubiona surowka do obiadu, ktora jest bardzo zdrowa:)

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!