Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Uczta dla smakoszy tuńczyka, anchois i krewetek. Palce lizac!
40 | Mililitrów |
sok z cytryny
|
|
20 | Mililitrów |
ocet balsamiczny
|
|
120 | Mililitrów |
oliwa z oliwek
|
|
3 | Szczypty |
sól
|
|
3 | Szczypty |
pieprz
|
|
5 | Gramów |
koperek
|
|
5 | Gramów |
nać pietruszki
|
|
80 | Gramów |
Krewetki
|
|
80 | Gramów |
oliwki czarne
|
|
400 | Gramów | ||
200 | Gramów | ||
250 | Gramów |
Tuńczyk
|
|
300 | Gramów | ||
![]() |
|||
5 | Gramów |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
Sos winegret
|
|
8 | Sztuk |
boczek wędzony
|
|
10 | Sztuk |
Fileciki anchois
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |